Klassisk massage Hjo

Välkommen till Massage Muskelknuten för ditt välmående – massage Hjo

Massage Muskelknuten 

Varmt välkommen till mig för klassisk massage! Mitt namn är Elena och jag tar emot dig för en välgörande behandling på min mottagning. Kanske bor du i Hjo och vill få massage? Var du än bor så är du självklart välkommen att boka massage hos mig. Jag älskar mitt jobb som innebär att hjälpa människor till välmående. Det fina med massage är att det har en positivt inverkan på både det fysiska och mentala måendet.

Säkert vet du att massage hjälper för att släppa på spänningar och få igång cirkulationen som behövs för att kroppen ska fungera väl och må bra.Stress och för lite vila och återhämtning är ofta orsaker till spänningar och låsningar, något som massage kan lindra. Eftersom jag är diplomerad massör har jag kunskap om kroppens anatomi, så du är i trygga händer hos mig.

När du bokar en behandling hos mig så lyssnar jag till vad din kropp behöver. Även om klassisk massage är en särskild form av massage så anpassar jag hur djupgående vi jobbar utefter vad du mår bäst av. Jag kan komma med en rekommendation utifrån vad jag märker att din kropp behöver, men det är samtidigt viktigt att det blir en avkopplande stund. Jag är mån om att du som kund ska känna dig trygg och omhändertagen.

När det kommer till massage så är det fantastiskt att boka sig för när man känner att man behöver, men jag brukar också rekommendera att boka tid med regelbundna mellanrum. Det är för att inte bara bearbeta kroppen när du har som mest besvär utan att man även underhåller och förebygger för ditt eget bästa. Du kan enkelt boka tid via boka.se och du hittar länken längst upp på sidan. Om du undrar något, kontakta mig!

Massagens fördelar

Behandlingen är effektiv vid muskulära obehag och värk samt vid stelhet i t.ex. nacke, axlar och rygg. Det ger avkoppling och fungerar därför även bra för stressreducering. Massage förbättrar blodcirkulationen och främjar därmed din hälsa och kroppens egna läkningsprocesser.

Intuitiv massage

När jag behandlar så jobbar jag intuitivt vilket innebär att jag lyssnar till vad just din kropp behöver just den dagen. Därför kan en behandling vara lite olika från gång till gång. Jag använder både klassiska massagegrepp samt stretch och triggerpunktstryck vid behov. 

Priser

Svensk klassisk massage
30 min. 380 kr
60 min. 580 kr
90 min. 780 kr
Alla priser är inklusive moms.
Uteblivet besök debiteras till 100%. Avbokning sker senast 12 timmar före bokad tid.

Vill ni veta mer?